Fiets ( inch wielformaat)

Leeftijd 

Minimale binnenbeenlengte in cm

Lengte kind in cm

Woom 1 (12”)

1,5 - 3,5

27 cm

82-100 cm

Woom 2 (14”)

3 - 4,5

39 cm

95-110 cm

Woom 3 (16”) 

4-6

47 cm

105-120 cm

Woom 4 (20”)

6-8

54 cm

115-130 cm

Woom 5 (24”)

7-11

65 cm

125-145 cm

Woom 6 (26”)

10-14

71 cm

140-165 cm

Start PANTA Club

Ons avontuur ontstond zoals elk goed verhaal in gezelschap van familie en vrienden. Tijdens een etentje werd opgemerkt dat de zoektocht naar een nieuwe fiets voor kinderen best wel lastig kan zijn. De ouders waren bezorgd over de veiligheid en kwaliteit van hun kinderfietsen en wisten niet goed wat ze nog moesten doen met de oude, ongebruikte fietsen in hun garage. Een korte brainstorm sessie later en PANTA Club was geboren.

Zoeken naar de perfecte fiets

Na heel wat zoeken, vergelijken, testritten met kindjes vonden we eindelijk de perfecte fiets. We kozen voor WOOM fietsen. Deze kwaliteitsvolle lichtgewichtfiets is speciaal ontworpen op maat van kinderen. Er werd specifiek gefocust om het rijcomfort van kinderen te vergroten. Zo zijn de remmen specifiek ontworpen voor de motoriek van kinderen.

Wist je dat al onze fietsen gekleurde remmen hebben? Zo leer jij jouw kind op een speelse manier welke rem ze het best gebruiken.

Geselecteerd voor Start it @KBC

Leuk nieuws! PANTA Club wordt geselecteerd voor het Start It @KBC traject. Binnen dit traject worden beloftevolle startups begeleid door experten om verder te groeien.

Eerste lid van onze club

Zet de muziek wat harder! Wij hebben onze eerste klant! Dat moeten we vieren. Wij krijgen maar geen genoeg van die blije gezichtjes.

Presenteren, presenteren,...

We mogen ons bedrijf voorstellen op verschillende evenementen. Internationale pitch competities, Love Tommorrow conferentie op Tomorrowland,... We zijn ontzettend dankbaar dat zoveel mensen naar ons willen luisteren. 

Kom jij ook eens in het publiek zitten om ons nog beter te leren kennen? 

PANTA Club in Vlaanderen

Steeds meer gezinnen worden lid van onze club. Vandaag zijn we reeds actief in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. We leveren nog steeds onze fietsen zelf. Zo leren we jullie ook beter kennen.

Word jij onze eerste klant in een nieuwe regio?

Welkom bij de club

Iedereen kan bij ons terecht. Jongens & meisjes, grote & kleine kindjes,... Voor ouder die het hun handen vol hebben met hun bengels maar ook voor ouders die alles onder controle hebben. Ook peters, meters en grootouders zijn welkom in onze club voor originele cadeaus of cadeaubonnen.

Want wij begrijpen hoe leuk het is om een fiets cadeau te geven en samen herinneringen te maken.

So don’t worry! We’ve got you covered.

Duurzaam en circulair

Vandaag belanden veel fietsen op de afvalberg. En nog vaker blijven ze staan in tuinhuizen, garages, op straat, enz. Dat vinden wij jammer.

Onze meegroeiabonnementen zijn van nature duurzaam en goed voor het milieu. Zo worden onze fietsen hergebruikt. Bij een wissel worden onze fietsen telkens nagekeken, onderhouden en gerepareerd. We werken hiervoor samen met lokale maatwerkbedrijven.

Onze fietsen zijn dus goed voor jou, je kind en voor de maatschappij. En daar zijn wij trots op.