Privacybeleid van PANTA Club


In dit Privacybeleid staat beschreven hoe je Persoonsgegevens worden verzameld, gebruikt en aan anderen worden verstrekt wanneer je een bezoek brengt aan www.pantaclub.be (de "Site") of er iets koopt.


WELKE PERSOONSGEGEVENS WE VERZAMELEN


Wanneer je een bezoek brengt aan de Site, verzamelen we automatisch bepaalde gegevens over je apparaat, waaronder gegevens over je webbrowser, IP-adres, tijdzone en bepaalde cookies die op je apparaat zijn geïnstalleerd. Terwijl je de Site doorbladert, verzamelen we bovendien gegevens over de individuele webpagina's of producten die je bekijkt, de websites of zoektermen die je op de Site hebben gebracht, en informatie over je interactie met de Site. Deze automatisch verzamelde gegevens noemen we "Apparaatgegevens".


We verzamelen Apparaatgegevens met gebruik van de volgende technologieën:- "Logbestanden" traceren handelingen op de Site en verzamelen gegevens waaronder je IP-adres, het browsertype, de internetprovider, pagina's waarvandaan je naar de Site wordt gestuurd en waar de Site je naartoe stuurt, en datum- en tijdsaanduidingen.

    - "Webbakens", "tags" en "pixels" zijn elektronische bestanden die worden gebruikt om gegevens te registreren over je gebruik van de Site.

    [[BESCHRIJF WELKE ANDERE TYPES TRACEERTECHNOLOGIEËN WORDEN GEBRUIKT]]

Wanneer je een aankoop doet of probeert te doen op de Site, verzamelen we bepaalde gegevens van je waaronder je naam, factuuradres, bezorgadres, betaalgegevens (met inbegrip van creditcardnummers [[VOEG ANDERE TYPES BETAALMETHODES TOE DIE JE ACCEPTEERT]]), e-mailadres en telefoonnummer.  Wij noemen deze gegevens "Bestelgegevens".


[[VUL IN WELKE ANDERE GEGEVENS JE VERZAMELT:

OFFLINEGEGEVENS, GEKOCHTE MARKETINGDATA OF MARKETINGLIJSTEN]]


Wanneer we het in dit Privacybeleid hebben over "Persoonsgegevens", bedoelen we daarmee zowel Apparaatgegevens als Bestelgegevens.


HOE WE JE PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKEN


We gebruiken de Bestelgegevens die we verzamelen in het algemeen om bestellingen af te handelen die via de Site zijn geplaatst (onder meer voor het verwerken van je betaalgegevens, het klaarmaken voor verzending, en het verstrekken van facturen en/of bestellingsbevestigingen).  We gebruiken deze Bestelgegevens bovendien om:

met je te communiceren;

bestellingen te controleren op potentiële risico's of fraude; en

je informatie en advertenties over onze producten of diensten te sturen, volgens de door jou aangegeven voorkeuren.

[[VOEG INFORMATIE TOE OVER ANDER GEBRUIK VAN BESTELGEGEVENS]]

We gebruiken de verzamelde Apparaatgegevens (met name je IP-adres) voor controle op potentiële risico's en fraude, en meer in het algemeen om onze Site te verbeteren en te optimaliseren (bijvoorbeeld door analyses te genereren over hoe onze klanten op de Site navigeren en om het succes van onze marketing- en advertentiecampagnes te beoordelen).

[[VOEG INFORMATIE TOE OVER ANDER GEBRUIK VAN APPARAATGEGEVENS, WAARONDER ADVERTENTIES/RETARGETING]]

AAN WIE WE JE PERSOONSGEGEVENS VERSTREKKEN


We verstrekken je Persoonsgegevens aan derden die ons helpen je Persoonsgegevens te gebruiken zoals hierboven wordt beschreven.  We gebruiken bijvoorbeeld Shopify om onze onlinewinkel te beheren. Op de pagina https://www.shopify.nl/juridisch/privacy lees je hoe Shopify omgaat met je Persoonsgegevens.  Daarnaast gebruiken we Google Analytics om te begrijpen hoe onze klanten de Site gebruiken. Op de pagina https://policies.google.com/privacy?hl=nl vind je meer informatie over hoe Google je Persoonsgegevens gebruikt.  Je kunt je ook afmelden voor het gebruik van Google Analytics op de pagina https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.


We kunnen je Persoonsgegevens ook verstrekken om te voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving, om gevolg te geven aan een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander rechtsgeldig informatieverzoek dat we ontvangen, of om onze rechten op andere manieren te beschermen.

[[NEEM DIT OP ALS JE REMARKETING OF GERICHTE ADVERTENTIES GEBRUIKT]]

GEDRAGSGERICHT ADVERTEREN

Zoals hierboven beschreven, gebruiken we je Persoonsgegevens om je gerichte advertenties of marketingberichten te sturen die kunnen aansluiten op je belangstelling.  Voor meer informatie over hoe gerichte advertenties werken, kun je terecht op de informatiepagina van het Network Advertising Initiative ("NAI") op http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.


Je kunt je afmelden voor gerichte advertenties via:

[[

VOEG DE AFMELDLINKS TOE VAN ALLE DIENSTEN DIE WORDEN GEBRUIKT.

  VEELGEBRUIKTE LINKS ZIJN:

 FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

    GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

    

Je kunt je ook afmelden voor bepaalde van deze diensten via de opt-outpagina's van de Digital Advertising Alliance: http://optout.aboutads.info/.


DO NOT TRACK

Een "Do Not Track"-signaal van je browser leidt er niet toe dat we anders omgaan met het verzamelen en gebruiken van gegevens.JE RECHTEN

Als je in Europa woont, heb je recht op inzage in de Persoonsgegevens waarover we over je beschikken en kun je vragen dat je Persoonsgegevens worden gerectificeerd, bijgewerkt of gewist. Als je van deze rechten gebruik wilt maken, kun je contact met ons opnemen via de hieronder vermelde contactgegevens.

Als je in de EU woont, merken we bovendien op dat we je persoonsgegevens verwerken voor de uitvoering van overeenkomsten die we met je hebben (bijvoorbeeld als je iets bestelt via de website) of voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belangen die hierboven zijn opgesomd.  Houd er rekening mee dat je Persoonsgegevens worden overgedragen naar landen buiten Europa, waaronder naar Canada en de Verenigde Staten.BEWAARTERMIJNEN

Wanneer je een bestelling plaatst via de Site, bewaren we je Bestelgegevens tot je ons vraagt deze gegevens te verwijderen.


WIJZIGINGEN

Dit Privacybeleid kan af en toe worden bijgewerkt, bijvoorbeeld omdat we anders gaan werken met gegevens of om andere operationele redenen of omdat dit door wet- of regelgeving wordt vereist.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Als je meer wilt weten over hoe we met privacy omgaan of als je vragen hebt of een klacht wilt indienen, kun je een e-mailbericht sturen naar tine@pantaclub.be of een brief sturen naar onderstaand adres:


Groenestaakstraat 64, Gent, Oost-Vlaanderen, 9030, België

Start PANTA Club

Ons avontuur ontstond zoals elk goed verhaal in gezelschap van familie en vrienden. Tijdens een etentje werd opgemerkt dat de zoektocht naar een nieuwe fiets voor kinderen best wel lastig kan zijn. De ouders waren bezorgd over de veiligheid en kwaliteit van hun kinderfietsen en wisten niet goed wat ze nog moesten doen met de oude, ongebruikte fietsen in hun garage. Een korte brainstorm sessie later en PANTA Club was geboren.

Zoeken naar de perfecte fiets

Na heel wat zoeken, vergelijken, testritten met kindjes vonden we eindelijk de perfecte fiets. We kozen voor WOOM fietsen. Deze kwaliteitsvolle lichtgewichtfiets is speciaal ontworpen op maat van kinderen. Er werd specifiek gefocust om het rijcomfort van kinderen te vergroten. Zo zijn de remmen specifiek ontworpen voor de motoriek van kinderen.

Wist je dat al onze fietsen gekleurde remmen hebben? Zo leer jij jouw kind op een speelse manier welke rem ze het best gebruiken.

Geselecteerd voor Start it @KBC

Leuk nieuws! PANTA Club wordt geselecteerd voor het Start It @KBC traject. Binnen dit traject worden beloftevolle startups begeleid door experten om verder te groeien.

Eerste lid van onze club

Zet de muziek wat harder! Wij hebben onze eerste klant! Dat moeten we vieren. Wij krijgen maar geen genoeg van die blije gezichtjes.

Presenteren, presenteren,...

We mogen ons bedrijf voorstellen op verschillende evenementen. Internationale pitch competities, Love Tommorrow conferentie op Tomorrowland,... We zijn ontzettend dankbaar dat zoveel mensen naar ons willen luisteren. 

Kom jij ook eens in het publiek zitten om ons nog beter te leren kennen? 

PANTA Club in Vlaanderen

Steeds meer gezinnen worden lid van onze club. Vandaag zijn we reeds actief in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. We leveren nog steeds onze fietsen zelf. Zo leren we jullie ook beter kennen.

Word jij onze eerste klant in een nieuwe regio?

Welkom bij de club

Iedereen kan bij ons terecht. Jongens & meisjes, grote & kleine kindjes,... Voor ouder die het hun handen vol hebben met hun bengels maar ook voor ouders die alles onder controle hebben. Ook peters, meters en grootouders zijn welkom in onze club voor originele cadeaus of cadeaubonnen.

Want wij begrijpen hoe leuk het is om een fiets cadeau te geven en samen herinneringen te maken.

So don’t worry! We’ve got you covered.

Duurzaam en circulair

Vandaag belanden veel fietsen op de afvalberg. En nog vaker blijven ze staan in tuinhuizen, garages, op straat, enz. Dat vinden wij jammer.

Onze meegroeiabonnementen zijn van nature duurzaam en goed voor het milieu. Zo worden onze fietsen hergebruikt. Bij een wissel worden onze fietsen telkens nagekeken, onderhouden en gerepareerd. We werken hiervoor samen met lokale maatwerkbedrijven.

Onze fietsen zijn dus goed voor jou, je kind en voor de maatschappij. En daar zijn wij trots op.